Kom naar de Green Planet Open Huis Dagen op 1 en 2 oktober in Pesse

Van een zero-emissie transportplein tot informatie over rijden op waterstof. In Pesse krijgen bezoekers op 1 en 2 oktober een inkijkje in hoe het tankstation van de toekomst eruitziet. Via kennissessies is er een schat aan informatie op te halen voor iedereen die meer wil weten over de nieuwste technieken en de bedrijfseconomische aspecten daarvan.

De afgelopen jaren kon Green Planet mede dankzij de DKTI-regeling van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) aan de slag met verschillende innovatieve projecten rond duurzaam vervoer. Leerzame trajecten, waarbij veel kennis en ervaring is opgedaan. Tijd om dit allemaal te gaan delen en dat gebeurt op dinsdag 1 en woensdag 2 oktober tijdens de Green Planet Open Huis Dagen. Van 13.30 uur en 21.00 uur zijn de deuren open voor geïnteresseerden. Er is de hele dag van alles te doen en te bekijken. Er zijn rondleidingen waarbij de toegepaste technieken en bedrijfseconomische overwegingen worden toegelicht.

 

 

Zero-emissie transportplein

Zo is er een zero-emissie transportplein met batterij-elektrische trucks van Volvo, DAF en Scania. Ook zijn er waterstoftrucks te vinden van onder andere MAN, Hyundai en Zepp Solutions. Een stukje rijden, waterstoftanken of snelladen: het is allemaal mogelijk!

Voor de geïnteresseerden zijn er ook kennissessies bij te wonen. Er wordt dan wat dieper op de materie ingegaan. Op 1 oktober is het thema transport en komen partijen als TVM, VNO-NCW Noord, Oegema Transport en de HAN aan het woord. Op 2 oktober is het thema tankstations. De kennissessies worden dan gegeven door Bovemij, VNO-NCW Noord, ContrAll, MokoBouw, HAN en Green Planet.

Aanmelden voor de kennissessies kan hier.