Multimodaal event Forward Forum op 8 oktober in Zeist

Op 8 oktober organiseert Joint Corridors Off-Road het jaarlijkse Forward Forum. Wat begon als een innovatief idee, is nu een netwerk van 50 corridors waarmee steeds meer transport van de weg naar water en spoor wordt verplaatst. Ook in Noord Nederland wordt met de corridors Coevorden – Malmö en Westerbroek – Rotterdam een steentje bijgedragen aan duurzamer vervoer door modal shift. 

Tijdens het Forward Forum wordt stilgestaan bij de resultaten. Het event biedt daarnaast inspiratie aan bedrijven die willen samenwerken, innoveren en kennisdelen op het gebied van multimodaal vervoer.

📅 dinsdag 8 oktober
⌚️ 14:30 – 19:30
📍 KNVB Campus, Zeist.

Meld je hier aan

Wil je meer weten over de kansen en uitdagingen van samenwerking en innovatie in het multimodale transport? Dan mag je dit event niet missen. In een interactieve sessie gaan deelnemers samen aan de slag met markt- en digitale innovatie. Tijdens deze sessie kun je actief meedenken over de toekomst.

Heb je zelf een innovatief idee of project dat je graag wilt delen? Meld je dan aan via annemieke.deleeuw@topsectorlogistiek.nl en breng het initiatief onder de aandacht.